Over

Coaching 66Mag ik mezelf even voorstellen:

ik ben Jacqueline Hartman-Dries (1966), Life Coach/HSP begeleider en eigenaar van Coaching 66. Ook ben ik echtgenote en moeder.

Ik ben Life Coach en HSP begeleider en heb me gespecialiseerd in het het coachen van hoogsensitieve personen, die krachtiger in het leven willen staan en zich minder door het leven willen laten overspoelen.


Mijn opleiding tot Life Coach ben ik in 2013 gestart bij Health Balance Group (http://healthbalance.nu/), geleid door Marcel Sanders (opgeleid door Anthony Robbins) en heb ik in 2014 afgesloten met een tweede diploma.

In 2016 heb ik de leergang HSP begeleider gedaan bij EszenzZ ( https://www.eszenzz-centre.nl/) geleid door Antoine van Staveren.


Ik weet uit eigen ervaring hoe fijn en moeilijk het leven kan zijn door deze eigenschap.

Hoe je soms zoekt naar evenwicht. Binnen jezelf, in je relatie met anderen en met de buitenwereld. Hoog sensitieve personen krijgen zo veel prikkels binnen, dat het soms moeilijk schiften is wat nu echt belangrijk is op dit moment en wat bij jou hoort en welk deel bij de ander.


Toen ik begin 20 was,  was ik een tijdje uit de roulatie door een burn-out (destijds heette dit nog overspannen zijn). Toen heb ik me voorgenomen om "later als ik groot zou zijn" mensen te gaan helpen. Ik had geen idee hoe ik dit vorm zou geven, maar inmiddels is dit idee tot een daadwerkelijk resultaat uitgegroeid mijn praktijk:


Coaching 66


Eindelijk kan ik mijn passie (uit)leven en doen wat ik het leukst vind: mensen helpen dichter bij zichzelf te komen.Mijn missie is om minstens 1000 HSP-ers te helpen hun eigen antwoorden te vinden op hun levensvragen, door mijn coaching instrumenten in te zetten. Daarbij zullen ze ervan overtuigd raken dat hoog sensitiviteit een kracht is die vóór je werkt.
Copyright ©  Coaching 66

Tekst en blogs mogen worden overgenomen met bronvermelding.

Foto's zijn eigendom van Jan Piet Hartman en mogen uitsluitend worden vermenigvuldigd, openbaar gemaakt,

of anderszins gebruikt met voorafgaande schriftelijke toestemming.